Uusi painonpudotusohjelma alkaa!

Eat Well tarjoaa sinulle sopivan painonpudotusohjelman, jonka tarvitset tavoitteesi saavuttamiseen. Yksinkertaisesti. Tehokkaasti. Kohti kestäviä tuloksia.

Painonpudotusohjelmamme on ainutlaatuinen. Sen kantava ajatus on kokonaisvaltaisuus – painonpudotus ja elämäntapamuutos nähdään kokonaisuutena.

Painonpudotus ei ole meille vain sitä, että syödään vähemmän ja liikutaan enemmän. Meille painonpudotus on myös henkistä valmennusta ja elämäntapamuutoksesta nauttimista.

Saat oman henkilökohtaisen terveyskonsultin

Kun aloitat painonpudotuksen, saat oman henkilökohtaisen terveyskonsultin, joka tukee matkaasi kohti kestävää painonhallintaa. Juuri tämä henkilökohtaisuus on meidän painonpudotusohjelmiemme iso vahvuus.

Terveyskonsultti on aina tehtäväänsä koulutettu asiantuntija, jolla on vahva osaaminen ravinnon, liikunnan ja henkisen valmennuksen osa-alueilta.

4 vinkkiä menestykseen

1. 

Määrittele itsellesi selkeä ja motivoiva tavoite.

Vahvista tavoitettasi kiehtovin kuvin, miellyttävin äänin ja voimakkain tuntein. Ja muista: ”Voin tehdä ja saavuttaa sen, mihin itse uskon!”

2. 

Löydä liikkumisen ilo ja hikoile säännöllisesti.

Kaikki liikunta on hyödyllistä. Etsi sellainen liikuntamuoto, joka tuntuu mukavalta. Suunnittele tulevan viikkosi kuntoilutuokiot etukäteen. Kilpaile vain itsesi kanssa. Olet itse itsesi pahin vastustaja!

3. 

Syö sen mukaan, miten paljon liikut. Suosi ruokavaliossasi hyviä rasvoja ja ruokia, joista saat kuitua, vitamiineja ja hivenaineita.

Syö 5–6 pienempää ateriaa päivässä kolmen ison sijaan. Muista! syö hitaasti, aisti ruoan eri tuoksut, nauti ruoasta.  

4. 

Stressi on ylipainon ystävä ja painonpudottajan vihollinen.

Varaa joka päivä hetki nautinnolle, naurulle ja rentoutumiselle. Ilo on tehokas lääke sekä keholle että mielelle. Haasta itsesi olemaan tietoisesti läsnä juuri tässä hetkessä. Opettele arvostamaan arkea.

What my clients say

How yoga has changed lives? Hear from our newest members.

Fusce nec tellus sed augue semper porta mauris ipsum. Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh.
Mathew Grey
Practising for 6 months
Fusce nec tellus sed augue semper porta mauris ipsum. Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh.
Hector Aldo
Practising for 2 months
Fusce nec tellus sed augue semper porta mauris ipsum. Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh.
Silvia Cruz
Practising for 4 months

Watch my gallery

Me olemme täällä sinua varten. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

lomake

Ota yhteyttä

Oletko valmis pudottamaan painoasi? Ota rohkeasti yhteyttä!

osoite

Pitkämäenkatu 6
20250 Turku

Puhelin

044-7173900

Sähköposti

jaana@eatwell.fi
info@eatwell.fi

Tavoitat meidät

MA - PE: 10-18
LA: 10-14